Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Karate branşında madalyaları toplamaya devam ediyor. Teknik Direktör Adnan Şamdan ve öğrencileri Uluslararası Bulgaristan Open Karate turnuvasında Türkiye’yi zirveye taşıdı. 7 ülkeden 960 sporcunun katıldığı organizasyonda DARES’in yıldızları madalyaları topladı. Milli Teknik Direktör Adnan Şamdan nezaretinde tatamiye çıkan DARES’in yıldızları turnuvayı 3 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya ile tamamladı.
7 SPORCUYLA 5 MADALYA ALDILAR
Türkiye’nin elde ettiği tüm madalyaları kazanan sporcularımız göğsümüzü kabarttı. Şampiyonada Ege Beyhanoğlu, Eren Yeray, Zeynep Kocaman altın, Kerem Yeray gümüş, Yağmur Tutar ise bronz madalya kazandı. Müsabakalarda Darıcalı Uluslararası Avrupa Hakemimiz Mehmet Erdinç Çelik de başarılı yönetimiyle beğeni kazandı. Sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden Teknik Direktör Adnan Şamdan desteklerinden dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, DARES Kulüp Başkanı Hüsamettin Ergül ve Darıca Belediyesi Spor Müdürü Bayram Özbaş’a teşekkür etti.
“HEPİMİZİ GURURLANDIRDILAR”
Sporcuların başarılarından gurur duyduğunu aktaran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi olarak spora yatırımlarının devam edeceğini söyleyerek şunları kaydetti, “Darıca’nın spor şehri olması amacıyla sporu ve sporcuyu destekleyecek çalışmalara önem veriyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün elde ettiği başarılar hepimizi gururlandırmaya devam ediyor. Bulgaristan’da gerçekleşen şampiyonada ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran gençlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Genç sporcuların elinden tutmaya devam edeceğiz.”