Darıca Belediyesi’nin sembol spor organizasyonlarından olan ve Dünya genelinde elit atletleri Darıca’da buluşturan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, tasarruf tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi. Bu sabah Teras Cafe’de gündeme dair bilgilendirmede bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuşmasına Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nu ileri bir tarihe ertelediklerini açıklayarak başladı. Normalde 14 Ekim’de 7’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’nu ucu açık bir tarihe ertelediklerini aktaran Başkan Karabacak,” Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bizlerde Darıca Belediyesi olarak diğer kurumlara örnek olacak bir dizi ekenomik önlemler aldık. Bunlardan biri de Darıca Yarı Maratonu’yla ilgili aldığımız erteleme kararı. Bizim için öncelikli olan vatandaşlarımızın ihtiyacı” dedi.
SPOR
Yayınlanma: 10 Eylül 2018 - 12:51
Güncelleme: 10 Eylül 2018 - 13:00
Darıca artık koşamayacak!
Darıca Belediyesi’nin sembol spor organizasyonlarından olan ve Dünya genelinde elit atletleri Darıca’da buluşturan Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, tasarruf tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.
SPOR
10 Eylül 2018 - 12:51
Güncelleme: 10 Eylül 2018 - 13:00










Karabacağın kendince en önemli tasarrufu Belediye işcisinin hakkını çalmak..C.tesi geldimi mesai ücreti a*** personelin ücretini vermeyerek c.tesiyi zorunlu çalışma yaptı...Yakında Maaş da vermez bu hırsız sürüsü