Başkan Ömeroğlu, konuşmasının başında geçtiğimiz günlerde GEBKİM’de meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Ömeroğlu, “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin temel taşlarıdır. Hemşehrilerimizin kamu hizmetlerine erişiminde önemli bir görev üstlenmektedirler. Tüm muhtarlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.” dedi.
“EN KISA SÜREDE İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
Toplantıda yeni belediye hizmet binasıyla ilgili son gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Ömeroğlu, “Yeni Belediye Hizmet Binamızın ihalesi gerçekleştirildi. Şu anda teklifler değerlendirme aşamasında. İlçemize yakışır, modern bir hizmet binasını en kısa sürede kazandırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. Yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte tüm belediye birimlerinin tek çatı altında toplanacağını belirten Ömeroğlu, vatandaşlara daha hızlı, verimli ve erişilebilir hizmet sunulacağını vurguladı.
GAZZE’Yİ UNUTMADI
Gazze’ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Sumud Filosu hakkında da konuşan Başkan Ömeroğlu, “Cesaretleriyle insanlığa örnek olan Sumud Filosu gönüllülerini yürekten selamlıyorum. Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.








